« En blogg om kost och veganism
Allt för dig som är - eller funderar på att bli - vegan

Flyttstädning - göra själv eller anlita städfirma?

En viktig del av processen när du ska flytta till en ny bostad, det är att göra en flyttstädning. En sådan är bra att göra eftersom du bör lämna din gamla bostad i ett bra skick för den nya hyresgästen som ska ta över efter dig. 

Du kan välja mellan att städa själv, för att slippa betala pengar för en flyttstädning i Malmö. Men tänk då på att du måste lägga ner tid samt anstränga dig för att verkligen få det städat. Se då även till så att du har en checklista att gå efter, så att du inte glömmer bort något.

Smart anlita en städfirma

Det finns ändå en hel del fördelar med att anlita en städfirma för din flyttstädning i Malmö. Det gör att du får en professionell och effektiv städning. Städföretagen har ofta erfarenhet och rätt utrustning för att göra en grundlig städning. Men det är viktigt att jämföra priser och kvalitet på olika företag innan du väljer ett. Glöm inte heller att kolla så att de ger dig RUT avdrag.

Varför flyttstäda?

Du skulle antagligen själv inte tycka det vore så kul att komma till din nya bostad och den är smutsig eller hur? Att flyttstäda görs dels för den nya hyresgästens skull, dels för att du inte ska få betala din hyresvärd för att du låtit bli. Sedan är det upp till dig om du gör det själv eller anlitar någon att göra det åt dig. 

1 Feb 2023