« En blogg om kost och veganism
Allt för dig som är - eller funderar på att bli - vegan

Smart med vegansk matkasse

Om du vill testa på att äta mer veganskt, så kan du prova på en så kallad matkasse. Idag finns det en massa företag som har detta som koncept. Det bästa är att många av dem har olika kassar, så att det är enkelt att få en kasse som är helt vegansk, så väl som att det finns andra typer av kassar med, för barnfamiljer, för den som vill äta mer hälsosamt, för de som vill ha snabb matlagning och så vidare. Om du villl läsa mer om olika typer av matkassar, som bland annat bastitest24 har testat, så finns det på nätet. Det är alltid bra att kolla upp alla olika matkasse-företag. Dels för att se att de levererar till dit du bor, dels att de har den sortens kasse du är ute efter.

Smidigare sätt att laga mat på

Många har som rutin att åka och handla efter jobbet och sedan hem för att laga mat. Det tar tid och det är ofta man är rätt fantasilös i vad man ska laga. Att istället få hem en kasse, varje eller varann vecka, med alla råvaror samt recept att följa, det gör det roligare att laga mat. Det är vad man får genom att prenumerera på en matkasse. 

Kolla även upp hur de levererar, vilka dagar och tider samt om det krävs att du har ett visst antal basvaror hemma alltid eller om det skickas med. 

7 Aug 2022