« En blogg om kost och veganism
Allt för dig som är - eller funderar på att bli - vegan

Bli lite mer fit

Jag har bestämt mig för att verkligen ta tag i detta med träningen nu. Jag ska dra ner på de dagar jag äter en massa skräpmat och godis och fokusera på att gå mer till gymmet. Har ju faktiskt ett gymkort jag fått via mitt jobb, så dumt att inte använda mig av det. Har funderingar på att boka en PT med, för att få den hjälpen jag behöver. Grejen är att det nyss börjat en ny kollega på jobbet, och han är verkkligen vältränad. Muskler överallt och inget fett! Kanske man kan be honom om tips och råd. Vet han pratade sig varm om Fitline för ett tag sedan som är ett kosttillskott. Det kanske är bra grejer?

Ett steg i taget

Även om jag har tränat lite innan, så har det varit en paus med en massa gott att äta. Så tror på att nu ta ett steg i taget så att säga. Det går inte chocka kroppen med allt på en och samma gång. En sak i taget så att kroppen och hjärnan hänger med. Då blir det nog lättare att gå över till att ha ett helt hälsosamt liv. 

Det jag kan göra på egen hand är att dra ner på godsakerna. Grejen är ju att även om jag är vegan så finns det fullt med fettfällor och sockerfällor ändå. Sedan kan jag börja med träningen och sedan öka på det allt eftersom tänker jag.

20 Feb 2020