« En blogg om kost och veganism
Allt för dig som är - eller funderar på att bli - vegan

Dags att agera flyttgubbe

Till helgen som kommer är det dags att agera flyttgubbe! Det är en kompis till mig, han och hans familj ska flytta, från lägenhet till hus. Så har lovat att jag ska ställa upp pch hjälpa till att bära och köra lite. Det finns ju de som anlitar flytthjälp och betalar för det, men kompisen kände att det inte var något att lägga pengar på just nu. Det är tillräckligt dyrt att flytta tyckte han, samt att han har ju mig samt flera till som kommer att hjälpa honom med allt. Det är bra att ha vänner i dessa lägen, särskilt såna som kan bära tunga saker. 

Hoppas vi får käk

När man flyttar är det ju brukligt att bli bjuden på käk, jag hoppas det blir så här med och att de tänker på att jag är vegan. Inte alla som tänker så lång, utan köper familjepizzor med saker på som jag inte äter. Jag kanske ska fint säga något om detta innan det är flyttdags. Dock har ju han, min kompis känt mig i många år. Så han borde ju ha koll. Men jag är så van att jag alltid får påpeka att jag är vegan.

Tur man har kärra

Jag har ju en kärra, som vi ska använda samt att en av våra andra kompisar har en slags minibuss, som även den kommer att lastas med prylar. Det är bra, då slipper vi hyra något att använda. 

10 Sep 2018