« En blogg om kost och veganism
Allt för dig som är - eller funderar på att bli - vegan

Dags komma i fas med träningen

Jag tror inte att jag är ensam om att vara lite dålig på att komma iväg att träna under sommaren. Man njuter av det goda i livet, man har semester, man åker bort, man njuter av vin på sommarkvällarna. Men nu när hösten ändå är här, så känner jag att det är dags att åter igen komma igång med träningen. Jag har för att komma i fas och få en bra start kontaktat en PT. Han har även rekommenderat mig att kolla in fitline-fitness.se, som har bra näringstillskott. Det är nog bra att satsa på sedan, när jag tränar mer intensivt, vilket är tanken.

Börja springa

Jag har även funderingar på att utöver att gå på gymmet även börja löpträna. Det är ju en bra träningsmetod. Sedan har jag en liten tanke att nästa år kanske vara med i ett lopp eller två. Då är det bra att starta med sin träning nu.

Kanske testa Iron Man?

Något som vore fräckt att göra det är att testa en sån Iron Man. Då är det löpning, simning och cykling man ska göra. Men då gäller det att träna alla dessa delar. Frågan är om jag skulle hinna göra det på bara ett år. Ska prata med min PT om det, för tror att han har deltagit i flera såna lopp så väl som andra triathlon-lopp. Så får vi se vad han säger om det.

17 Sep 2018