« En blogg om kost och veganism
Allt för dig som är - eller funderar på att bli - vegan

Göra om i sovrummet

Vi har länge pratat om att göra om i vårat sovrum, lite så som det ser ut på bilden, men med extra garderob, vilket behövs för alla kläder. Vårt sovrum nu är inte vackert. Det är fel färg på tapeten, samt att det är en trist plastmatta som golv. Vi vill renovera hela sovrummet, från golv till tak, samt att vi även vill köpa nya möbler. Dels en ny säng, med bäddmadrass, samt sängbord, garderober, och så lite kuddar, täcken och annat smått och gott. Men först och främst är det väl att riva ut det gamla. Ner med tapeterna, ut med golvet och så lägga in nytt golv och tapetsera samt måla taket.

Köpa möbler online

Efter att tapet och golv är klara, så tänkte vi beställa möbler på nätet. Det är det allra smidigaste sättet att handla möbler tycker jag. WeGot är en bra möbelbutik tycker vi. Vi har tidigare köpt soffa där. Nu är det dock bäddmadrasser, och säng och allt annat till sovrummet vi behöver! Frågan är bara vad man ska ha för tema i sovrummet, om det ska vara ett tema, eller bara en färgskala. 

Inspiration på nätet

När vi ska göra om något, så brukar vi leta efter inspiration på nätet. Det finns många bra sidor som visar hur man kan göra olika rum, på olika sätt. Det ger en bra idéer och tips och man måste ju inte följa dem slaviskt heller, utan ta delar av det som man gillar.

13 Apr 2018