« En blogg om kost och veganism
Allt för dig som är - eller funderar på att bli - vegan

Jag har bott vid en landsväg...

En underbar sång av Edvard Persson, denna matglade skåning som förgyllt livet för många. Den fortsatte med "... i hela mitt liv." - Så har det också sett ut för mig. Eller nej, det har jag väl kanske inte gjort men däremot har jag bott på ganska många ställen. Innan jag blev vegan så bodde jag en sväng i Halmstad till exempel, och jag har även bott på andra fina ställen utmed vår vackra västkust. 

Bor man på många ställen så flyttar man ofta

Så är det, och en av de saker som jag inte gillar med att flytta är att städa efter man har flyttat klart. Man vill ju liksom bara låsa dörren om det gamla och starta det nya. Då är det tur att det finns städföretag som flyttstädningarhalmstad.se eller andra städfirmor som kan fixa det åt en. Eller så ber man mamma, fast det funkar nog bara en eller två gånger är jag rädd. 

En flytt jag minns

När jag lämnade Landskrona så hade jag fixat en städfirma som skulle fixa flyttstädet åt mig. Det företaget kan du läsa mer om genom att klicka här. Två dagar efter så var det dags för besiktning av lägenheten och de hittade inget alls att klaga på. Inte ens en smutsrand på fönstren. Fastighetsskötaren var hur nöjd som helst, och det kan jag ärligt säga att det var jag med. Så rent som det var där har jag aldrig haft - vare sig före eller efter!  

1 Sep 2020