« En blogg om kost och veganism
Allt för dig som är - eller funderar på att bli - vegan

När man behöver lite större kläder

Jag följde med brorsan på en shoppingtur häromdagen, men det var väl inte direkt upplyftande. Eller ja, det var han som behövde ha lite nya kläder, men vet ni hur dåligt utbud det är i de butiker vi har? Han har ju behov av större kläder, då han väger lite mer än typsnittet. Men i de vanliga butikerna här, var det dåligt med xl kläder. Ska man ha stora kläder så är det som om att man ska nöja sig med oformliga tält. Det slutade med att han inte köpte nåt. 

Köpa stora kläder på nätet

Vi satte oss på ett café istället och sökte efter stora kläder online, och då hittade vi en butik. De hade ett riktigt bra utbud med stora kläder och snygga var de med. Så det blev att brorsan beställde från där istället. Så då får han ju sina kläder. Men det är tråkigt att man inte kan få handla på vanligt sätt ändå.

Nåt måste göras

Jag tycker det är kasst att det är så många butiker med kläder för män som inte har stora kläder i rätt typ av xl. Det finns ändå ganska många killar som har behov av det. Kvinnorna har kommit lite längre på den fronten. Det finns flera butiker som har gett tjejerna egna avdelningar med just stora kläder. Så borde det göras även för killar. Får väl se om det kommer att komma. Som tur är har man ju internet så länge. 

18 Jun 2018